0652729507 info@tklooster.com

Zelf ervaren?

Spirovitaltherapie iets voor u? Doe snel onze anonieme Spirovitaltest voor een gratis advies!

Doe de test!

In Nederland en België wordt de therapie inmiddels in meer dan 160 praktijken aangeboden. Als u denkt baat te kunnen hebben bij Spirovitaltherapie, dan kunt u het best de proef op de som nemen en de therapie uitproberen bij een praktijk bij u in de buurt. Een behandeling duurt ongeveer twintig minuten en kost gemiddeld zeventien euro vijftig. Spirovitaltherapie met geactiveerde zuurstof wordt aangeboden in kuren van tien behandelingen.

Of deze behandeling vergoed wordt, hangt af van de voorwaarden van uw ziektekostenpolis en de voorwaarden die zij stellen aan de therapeut en/of therapie die u gaat volgen. U kunt daarover het best rechtstreeks contact met de therapeut of met uw ziektekostenverzekeraar opnemen.

Een toestel huren
U kunt bij ons ook een toestel huren. De huurprijs van een SOE-MAC bedraagt € 150,00 per vier weken. Voor een Airnergytoestel rekenen wij € 425,00 voor een maand.

 Spirovitaltest
Om vast te kunnen stellen of de therapie in uw geval een positieve ondersteuning kan leveren, kunt u de therapie gaan uitproberen bij een van de 150 Spirovitalpraktijken in Nederland en Vlaanderen, of een toestel huren om er thuis mee te gaan werken. U kunt—en dat vinden wij eigenlijk heel verstandig—nog een tussenstap maken en de Spirovitaltest doen. Door het beantwoorden van een aantal vragen ontstaat een goed beeld van de mogelijke toegevoegde waarde van de therapie in uw situatie. U kunt de test online invullen en zien welk advies wij voor u hebben. Op basis van dit advies kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Spirovitaltest voor gebruikers en therapeuten/zorgaanbieders
Spirovitaltest particulier is voor mensen die overwegen de Spirovitaltherapie – bij een praktijk of thuis – te gaan gebruiken om gezondheidswinst te boeken. Daarvoor kunt u de Spirovitaltest particulier online invullen en de resultaten aan ons mailen. U ontvangt uw persoonlijk advies van ons dan per email. Voor therapeuten c.q. professionele zorgaanbieders die overwegen om deze therapie in de eigen praktijk in te passen, hebben we een geheel andere test ontwikkeld. Op basis van tien jaar ervaring met vele professionele praktijken van CAM-therapeuten, fysiotherapeuten en artsen, hebben we de belangrijkste facetten in de vorm van een aantal vragen op een rijtje gezet. Op basis van de door de therapeut gegeven antwoorden kunnen we een weloverwogen advies verstrekken. U komt zo aan de weet of het al dan niet zinvol is om de therapie in uw specifieke situatie in te passen en welk investeringsscenario daar dan bij hoort. Hiervoor kunt u de Spirovitaltest therapeuten online invullen en de resultaten aan ons mailen. U ontvangt uw persoonlijk advies van ons dan per email.

Goed inslapen en doorslapen, volop energie en motivatie en een goede weerstand tegen ziekte