0652729507 info@tklooster.com

Detox

Helpt het lichaam om op een effectieve manier te ontgiften en om de ontstane verzuring te bestrijden.

Maak een afspraak

De ontgiftingskuur van ’t Klooster helpt het lichaam om op een effectieve manier te ontgiften en om de ontstane verzuring te bestrijden. In twaalf dagen komt u driemaal naar de praktijk voor gespecialiseerde detoxbehandelingen en voor een aantal sessies Spirovitaltherapie. In de tussenliggende periode krijgt u homeopathische en natuurlijke ontgiftingsmiddelen mee voor thuisgebruik. Wij zorgen ervoor dat uw lichaam zich op een heel natuurlijke wijze ontdoet van de slakken en gifstoffen. Daardoor krijgt u geen last van allerlei vervelende bijwerkingen. U kunt qua activiteiten gewoon alles blijven doen, zoals u dat gewend was.

Vervuiling van ons lichaam
Door de jaren heen stapelen de afvalstoffen  – ook wel slakken genoemd – zich op in ons lichaam. Het is dan ook van het grootste belang om ons lichaam van tijd tot tijd te ondersteunen bij het detoxen of ontslakken.

Oorzaken
De belangrijkste oorzaken van het binnenhalen van giftige ofwel toxische stoffen zijn een onvoldoende uitgebalanceerde voeding, medicijngebruik, het gebruik van make-up en huishoudelijke chemicaliën, lucht- en milieuvervuiling, roken, alcohol en koffiegebruik, stress en te weinig beweging

Gevolgen
Door een overdaad aan toxische stoffen is het lichaam niet langer in staat om al deze schadelijke stoffen onschadelijk te maken en af te voeren. Onze ontgiftingsorganen – lever en nieren – en uitscheidingsorganen – darm, longen en huid – raken overbelast. De toxische stoffen blijven letterlijk achter in ons lichaam en dit is de oorzaak van veel van chronische ziekten en aandoeningen en overgewicht. Ook het bloed en de andere lichaamssappen raken vervuild. Het lichaam raakt daardoor in een chronische toestand van verzuring.

Begeleiding
Als een ontgiftingskuur wordt gestart dan kunt u dit het beste ‘gecontroleerd’ doen. Een verantwoorde ontgiftingskuur onder professionele begeleiding ondersteunt het zelfregulerende vermogen van het lichaam. Het spreekt vanzelf dat een natuurlijke aanpak hierbij de voorkeur verdient.  

De kosten van de kuur
De kosten voor deze ontgiftingskuur bedragen € 149,00, inclusief BTW en de beschreven consulten, middelen en behandelingen. Met een aanvullende verzekering worden onze consulten door verzekeraars vergoed.

 

Symptomen?

  • Overgewicht
  • Stressklachten
  • Chronische ziekten
Met een aanvullende polis worden onze consulten vergoed door ziektekosten- verzekeraars. Voor een behandeling heeft u geen verwijsbrief nodig.

I-Health

Opsporen en aanpakken oorzaken van chronische klachten met de combinatie van acupunctuur en computertechnologie.

APS Therapy

Dé revolutionary pijn bestrijdingstherapie voor iedereen!

i-Light

Krachtige multikleuren LED-lamptherapie.

Spirovitaltherapie

De natuurlijke kracht van extra energie uit geactiveerde zuurstof.

Voetreflexzonetherapie

Voetreflexzonetherapie ondersteunt het zelfgenezend vermogen.

Personal Counseling en Coaching

Voor relationele, emotionele en communicatieve vraagstukken