0652729507 info@tklooster.com

Voor wie?

Mensen die te maken hebben met stress, overspannenheid of een burn-out herkennen zich vaak in de volgende symptomen:
· Vermoeidheid
· Lusteloosheid
· Neerslachtig
· Piekeren
· Snel geprikkeld
· Slecht in en/of doorslapen
· Moeite met concentreren

 

Wat doet het?

Welke verbeteringen kunt u ervaren?
De Spirovitaltherapie van Airnergy is in Nederland en Vlaanderen ook bekend als Geactiveerde Zuurstoftherapie. De voordelen van Spirovitaltherapie met geactiveerde zuurstoftherapie zijn:

· Meer energie en vitaliteit
· Beter in– en doorslapen en fit weer opstaan
· Verbetering van de algehele conditie
· Betere psychisch weerstand en stressbestendigheid
· Ontspanning door herstel van de balans in het autonome zenuwstelsel
· Een beter concentratievermogen en een betere geheugenfunctie

Sinds de introductie van de Spirovitaltherapie – ongeveer vijftien jaar geleden – blijkt dat deze therapie heel goed ingezet kan worden bij de preventie en behandeling van burn-out. Volgens professor Klaus Jung van de universiteit van Mainz ligt de sleutel ligt in het effect van de geënergetiseerde inhalatielucht op de energiehuishouding van de cellen. Door een verbeterde zuurstofbenutting wordt in de cellen meer energie geproduceerd. Deze energie wordt direct aangewend om de vitale processen in het lichaam te ondersteunen en te optimaliseren. Het lichaam boekt dus een significante energiewinst.

Spirovitaltherapie werkt sterk harmoniserend op het autonome zenuwstelsel, ook wel bekend als het vegetatieve zenuwstelsel. Het autonome zenuwstelsel stuurt en regelt alle vitale processen in het lichaam, zoals de stofwisseling, het immuunsysteem, de stressregulatie, de hormoonhuishouding, het slaapgedrag, de bloeddruk en de hartslag. Spirovitaltherapie kan goed dienen als basistherapie die ook de effectiviteit van andere reguliere en complementaire behandelingen verhoogt.