0652729507 info@tklooster.com

Voor wie?

Spirovitaltherapie is geschikt voor iedereen die de kwaliteit van zijn of haar huid wil verbeteren.

Leefomstandigheden en de invloed op de veroudering van de huid
Begin 2008 werd een studie gepubliceerd die uitgevoerd is door de vereniging van Amerikaanse cosmetisch chirurgen (ASPS). In deze studie naar 186 eeneiige tweelingen, werd vastgesteld dat de individuele levenswijze duidelijke sporen achterlaat in het menselijk gezicht. Zorgen en stress – bijvoorbeeld veroorzaakt door een echtscheiding of een ernstige ziekte – versnellen het verouderingsproces van het menselijk organisme en vooral ook van de huid.De onderzoekers concluderen dat de genen weliswaar bepalen in welke mate men veroudert, maar dat de levensomstandigheden het tempo daarvan bepalen. Onze huid veroudert al vanaf de geboorte. Aan het begin van ons leven is de huid elastisch, fris en strak, terwijl deze naarmate we ouder worden steeds dunner, droger en collageenarmer wordt. Naast de factor tijd spelen bij de veroudering van de huid ook de omgeving en het gedrag – zoals nicotinegebruik, UV-straling en de blootstelling aan vrije radicalen – een belangrijke rol. Een gezonde voeding, regelmatig bewegen, voldoende slaap, zeer matig alcoholgebruik, voldoende ontspanning en het vermijden van langdurige blootstelling aan intensieve zonnestraling, worden als effectieve beschermingsmaatregelen beschouwd.

Wat vertelt uw huid over u?
Hoe jong of gezond we er uitzien hangt voor een belangrijk deel af van de conditie van de zichtbare delen van onze huid, zoals het gezicht en de handen. De huid vormt een effectieve bescherming tegen gevaren van buitenaf (bacteriën, schadelijke stoffen, hitte, kou) en bedreigingen die van binnenuit komen (uitdroging). Bovendien vertelt de huid ons veel over onze leeftijd en onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de verzorging van de huid een belangrijk onderdeel is bij anti-aging, Wellness en schoonheidsbehandelingen.

Wat doet het?

Wat doet Spirovitaltherapie precies?
Sinds enige tijd is er Geactiveerde Zuurstoftherapie, waarbij geënergetiseerde lucht wordt ingeademd. Deze therapie wordt ook wel aangeduid als Spirovitalisatie, het verrijken van de ademlucht met extra energie. Bij deze therapie worden de zuurstofmoleculen in het therapietoestel kortstondig geactiveerd. Bij deze activering komt een kleine fractie energie vrij, die gebonden wordt door watermoleculen. Deze watermoleculen worden samen met de normale atmosferische lucht via een neusadembril aan het lichaam aangeboden. De toepassing van de therapie leidt tot een betere zuurstofbenutting (VO2) en een betere en effectievere stofwisseling. 

Wat doet Spirovitaltherapie met Geactiveerde Zuurstof voor de huid?
De verbeterde zuurstofbenutting heeft als belangrijkste consequentie dat de productie van antioxydanten in de huidcellen wordt verhoogd. Hierdoor worden de negatieve effecten van vrije radicalen bestreden. De verbetering van de stofwisseling leidt tot een optimale afvoer van afvalstoffen. Dit is een noodzakelijke randvoorwaarde voor een goede verzorging en reiniging van de huid en een effectieve ontslakking. De veroudering van de huid wordt hiermee bestreden en de regeneratie van de huid bevorderd.

Studies en individuele ervaringen
Deze effecten – die in diverse klinische studies en onderzoeken zijn vastgesteld – leiden tot een significante verbetering van de conditie van de huid en van allerlei huidaandoeningen.

Gebruikerservaringen

  • Joke de Kruijf, musicalster en nu hoofdrolspeelster in de musical Chicago: “..Ik merk dat ik er meer energie door heb, dat mijn afweer beter is geworden. Sinds ik Geactiveerde Zuurstoftherapie gebruik, ben ik niet meer verkouden of grieperig geweest. Daarnaast voel ik me fitter en helderder en ziet mijn huid er heel erg goed uit“.
  •  Een gepromoveerde wetenschapsjournaliste: “…….al na enkele weken Geactiveerde Zuurstoftherapie is mijn huidconditie zichtbaar verbeterd. Mijn huid is gladder, strakker en steviger. Vooral ook de vouwen in de hals – die nu eenmaal bij mijn leeftijd horen – zijn duidelijk minder en gladder geworden. Het effect van deze therapie is veel beter dan van menige huidcrème die ik tot nu toe gebruikt heb …..”
  • Ondernemer: “… wat mij als vrouw vooral deugd doet, is dat mijn gezichtshuid en ook de huid op mijn lichaam er veel beter uitziet …“